• Algemene Elektriciteitswerken

  Wij plaatsen en herstellen elektrische installaties, domotica, parlofonie en videofonie, binnen- en buitenverlichting, elektrische verwarming en poortautomatisatie in nieuwbouw- of renovatiewoningen, villa´s, appartementen, winkels, magazijnen, kantoorgebouwen, ... .


  Zoals u op deze site zult zien, gebruiken wij de meest courante merken, maar op vraag van de klant kunnen we ook andere merken gebruiken.

  Al de gebruikte merken zijn goedgekeurd volgens de Europese en Belgische normen. Wij werken voortdurend aan onze site. Er komen steeds weer informatieve dingen bij.

 • Domotica

  In 15 jaar tijd zijn de technieken die verbonden zijn met de elektrische installaties in de bouwsector er erg op vooruitgegaan. Daarom spreken wij over evolutieve elektriciteit (of domotica).


  Uw elektrische installatie kan zich verder ontwikkelen in de tijd. Uw woning moet uitgerust zijn volgens uw noden, zowel wat veiligheid, comfort als economie betreft.


  Eigenlijk nodigen wij u uit om "uw welzijn te regelen".


  Denk vandaag dus aan morgen.

  Domotica kan omschreven worden als de techniek die de huiselijke technologieën regelt met het inzicht de levenskwaliteit en het goed gevoel van de gebruikers te verbeteren.


  Daarom is domotica nu helemaal geen luxe meer, maar een gereedschap voor intelligent beheer. Met domotica kan u alle functies van het huis bedienen: verlichting, huishoudapparaten, rolluiken, alarmen om het gebruik van al hun mogelijkheden te benutten. En dit zelfs van op afstand. U verzekert uw veiligheid en vermijdt elke energieverspilling. Met domotica hebt u uw welzijn in eigen handen, zowel vandaag als in de toekomst.


  Veiligheid Dankzij de evolutieve elektriciteitsinstallatie is de preventieve beveiliging mogelijk. Hiervoor zorgt de "aanwezigheidssimulatie".


  Het systeem ontleedt uw levensgewoonten in de woning (in- en uitschakelen van de verlichting, de radio, tv, enz.) en kan deze bij uw afwezigheid reproduceren. Dit volstaat in vele gevallen reeds om ongewenste gasten af te schrikken om in uw woning binnen te dringen. In tegengesteld geval gaat de alarminstallatie in werking treden, met misschien nog enkele verrassingen voor de inbreker: aansteken van de ganse verlichting, optrekken van de rolluiken, enz. De domotica-installatie laat u op gemakkelijke wijze toe om alle mogelijke scenario's te programmeren. De veiligheid begint reeds bij de zekerheid dat alle toestellen uitgeschakeld worden die gevaar zouden kunnen opleveren tijdens uw afwezigheid (zo bijvoorbeeld een elektrisch vuurtje dat blijft branden, de frietketel die niet uitgeschakeld is, enz.). Veiligheid betekent ook verwittigd te worden in geval van overstroming en brand.


  Verstandig geplaatste detectoren kunnen u via gsm elke gebeurtenis melden. De biovoordelen Wij worden dagelijks omgeven door elektrische golven, en vooral in een woning zijn wij er steeds aan onderworpen. De schakelaar aan uw bed, de nachtlamp, het elektrisch gestuurde bed, enz.


  sturen onophoudelijk elektrische golven uit. De oplossing bestaat er in de stroom te onderbreken. Wat niet eenvoudig is met een gewone elektrische installatie. Met het domoticasysteem worden alle storende stromen onderbroken vanaf de verdeelkoffer. Met een enkele klik onderbreekt u alle toestellen bij het slapengaan. Gedaan met de schadelijke velden! Comfort De voorbeelden zijn afwisselend, en u kan al uw ideeën realiseren met het domoticasysteem. U kan inderdaad uw koffiezetapparaat op de gepaste tijd in gang zetten. Maar u zal ook uw badkamer op het gepaste uur op de juiste temperatuur kunnen brengen. Hoe gemakkelijk is het niet om de indirecte verlichtingen van op een centraal punt te bedienen (staande lampen enz...)! U ontvangt vrienden? Met een enkele actie wordt de juiste verlichtingssfeer ingesteld, iedere lamp in het salon is ingesteld op het juiste verlichtingsniveau.


  De verlichting komt langzaam op peil: 's morgens voor een zacht ontwaken. Enkele voorbeelden:
  • Een dimmer is geplaatst op de kinderkamer.
  • Een uurwerk regelt de luchtafvoer op de badkamer.
  • De besproeiing van de tuin wordt geautomatiseerd.
  • De videofoon is aangesloten en zichtbaar in eender welke kamer.
  • De senioren worden bewaakt door bewakingssystemen.

  Energiebesparing Het principe is eenvoudig: niet onnodig elektrische energie verbruiken in de woning. Het is gevaarlijk en het kost geld. U verlicht bv. aan 90%. U merkt het niet, maar het vertegenwoordigt een economie van 10%. De tuinlamp van 500 Watt kan niet bij vergissing worden aangestoken. De verwarming is optimaal geregeld. ledere plaats is ingesteld volgens uw wens, op het juiste ogenblik, op de juiste temperatuur. Alle elektrische accumulatietoestellen kunnen op het nachttarief worden aangesloten. Het warm water kost op dit tarief slechts 50% van het dagtarief. Al deze gebruikerstoestanden laten u toe wezenlijke energiebesparingen te realiseren bij hun gebruik. Hulp voor andersvaliden Wanneer de verplaatsingen in de woning moeilijk beginnen te worden is het van groot belang om alles vanop afstand te kunnen bedienen, zij het nu via een infrarood afstandsbediening, via een radiofrequentie, een computer of een centraal bedieningspaneel. Dankzij de interface van het domoticasysteem, met verschillende bedieningen gebruikt door andersvaliden, wordt de controle over de woning mogelijk.

 • Verlichting

  Wij leveren en plaatsen op deskundige wijze al uw binnen- en buitenverlichting. Eventuele keuze van armaturen kan gebeuren in de toonzaal van de leverancier of fabrikant, indien gewenst.

 • Parlefonie

  De parlofoon is de oudste vorm van domotica in onze woning. Reeds begin vorige eeuw ondekte men het comfort en veiligheid van een parlofoonsysteem. Na eerst de luxe appartementen veroverd te hebben is de parlofoon ondertussen gemeengoed geworden en geïntegreerd in bijna alle woningtypes.


  Nu neemt videofonie langzamerhand de plaats in van de traditionele parlofoon. Deze installatie verhoogt aanzienlijk uw persoonlijke veiligheid. U ziet wie er aan de deur staat. Indien u dit wenst hoeft u zelfs de oproep niet te beantwoorden. Met een geheugen module is het mogelijk om beelden op te slaan zodat u later kan zien wie er aan de deur was. Meerdere camera's maken van uw videofoon een perfect bewakingssysteem.


  Met een koppeling naar uw telefoonsysteem maakt u de de parlofoon draadloos. U kunt zelfs uw deuroproepen vanop afstand aannemen, bvb op uw GSM.


  Of u nu kiest voor de eenvoudigste parlofoon of het meest uitgebreide videofoonsysteem, U kunt steeds rekenen op de beste service en garantie.

© 2009 BlossomSoft | Designed and developed by DDSTUDIOS